Olen Dona Meller, 24-vuotias pian psykologiksi valmistuva psykologian opiskelija. Tällä hetkellä toimin psykologiharjoittelijana työterveyspsykologina viiden kuukauden ajan.

Asiakkaiden auttaminen, motivoiminen ja oivalluksiin liittyvä fasilitointi eli ohjaaminen ovat vahvuuksiani. Teen työni aina asiakkaan tarpeet edellä ja käytössäni on laajat työkalut erinäisiin yksityiselämään tai uraan liittyviin haasteisiin. Räätälöin aina valmennuksen asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Käytän valmentajana hyödyksi viiden vuoden yliopistokoulutustani ja psykologian teoriataustaani. Hyödynnän työssäni laajalti myöskin HOT-terapiaan pohjautuvia tehtäviä (hyväksymis- ja omistautumisterapia). Pro Graduni olen tehnyt liittyen työstressiin, terveyteen, palautumiseen ja psykologiseen irrottautumiseen.

Tarvitsetko henkistä valmennusta tulevien pääsykokeiden kanssa? Onko elämäsi jo ihan hyvää, mutta tahtoisit saada siitä vielä enemmän irti joko yksityis- tai työelämässä? Koetko, että sinulla on olemassa jonkinlaisia henkisiä lukkoja, etkä pysty nauttimaan elämästäsi täysillä? Haluaisitko apua palautumisen kanssa? Olipa haasteesi mikä tahansa, voimme ilmaisen konsultaation yhteydessä keskustella juuri sinulle sopivasta valmennuspaketista ja räätälöidä kaiken juuri sinun tarpeisisi mukaan. Konsultaatiossa saat ammattilaisen näkökulman siitä, miten haasteisiisi voidaan vastata. 2020 on sinun vuotesi, jolloin panostamme hyvinvointiisi ja kehitykseesi täysillä!